Av Are.

are_thmb_fin
Are

Dette er en artikkel hvor jeg kort tenker minne dere på om at giftig grafénoksid injiseres i intetanende mennesker via «vaksinene» mot Covid-19 [1]. Men det stopper ikke der, for giftig grafén finnes også i munnbind [2]. Styr unna.

Da dette ble oppdaget i Canada, medførte det at munnbindene ble trukket tilbake fra markedet. Den 13. juli 2021 valgte imidlertid kanadiske myndigheter på nytt å tillate munnbind innsmurt med grafén. Her snakker vi om et nanomateriale med ekstremt små partikler, noe som gjør det ekstra hasardiøst. Den offisielle forklaringen på bruk av nano-grafén i munnbind er at stoffet har en desinfiserende effekt, men det måtte da finnes mindre giftige alternativer enn dette ekstremt betennelsesskapende stoffet?

Det synes unektelig som om «noen» insisterer på at denne giften skal inn i de vaksinertes kropper. Hva skjer med luftveiene etter bruk av slike munnbind, både på kort og lang sikt? Det synes å være liten vilje til å finne det ut. Og uansett så burde jo føre-var prinsippet vært praktisert, men det skjer bare ikke. (Den samme føre-var tenkningen er også totalt fraværende i forbindelse med vaksinen mot Covid-19).

Vær på vakt! Dropp å teste dere, for det er via falske positive tester de holder liv i denne like falske «pandemien». Og dropp å bruke munnbind, både fordi munnbindene inneholder gift og fordi de ikke har noen vitenskapelig dokumentert begrensende effekt på smittespredningen. Husk: Det er bare å hevde at man har medisinsk fritak fra munnbind, så skal man kunne ferdes fritt — uten å måtte framvise noe dokumentasjon.

Det finnes også små, bevegelige «ormer» i munnbindene, noe som trolig er
nanoteknologi (også kalt «morgellons»).

Kilder:
1. Vaksinen mot Covid-19 inneholder grafénoksid
2. Kilder til informasjon om grafén i munnbind: CTV News og Health Canada.

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker tiden vår på. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å donere til oss og bloggen vår via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂

Reklame