Av Are.

are_thmb_fin
Are

NWO-banden, dvs. kjeltringene som står bak den stadig pågående utrullingen av den tyranniske, FN-ledede Nye Verdensordenen (NWO), driver uttesting i spesielt utvalgte land. Hensikten med uttestingen er å se hvor fort de kan rulle ut sitt kamuflerte verdensomspennende tyranni. Et tyranni som lenge har vært i emning.

Australia er altså ett av flere land NWO-banden har utpekt til testskål for sitt prosjekt. Her sjekker de hvor langt de kan tøye strikken med hensyn til vedtak av av restriktive lover og regler. Det kan f.eks. dreie seg om en forsøksvis innføring av tvungen vaksinering av helsearbeidere (noe som senere vil bli forsøkt innført for resten av befolkningen). Den inkrementelle metodikk ligger i bånn for det hele, dvs. at de innfører stadig harskere restriksjoner i små steg. Ikke for mye på én gang, for da kan folket kveppe til og mønstre massiv protest. Vi har sett slike protester, blant annet fra de gule vestene i Frankrike. (Skjønt ikke heftig nok, for Macron sitter fortsatt som president. Det burde det ikke være noen god grunn til…).

Gule Vester i Frankrike har gjort seg bemerket, MEN hvorfor sitter Macron fortsatt? Det er ingen god grunn til det. Det er på tide at befolkningen trapper opp motstanden ytterligere nå…

Det overordnede målet til NWO-banden er temmelig rett-fram, nemlig å oppnå verdensherredømme på kortest mulig tid. Og nå haster det for de, siden befolkningen holder på å våkne til deres monsterbedrag. I Australia (og i andre land) brukes ledende politikere som mellommenn for å komme stadig nærmere målsetningen om total dominans.

Restriksjonene iverksettes alltid med en løgnaktig forklaring om at det gjøres for å beskytte befolkningen. I løpet av det siste ett og et halvt årene har vedtakene i stor grad dreid seg om å beskytte folk mot et påstått livsfarlig virus, hvor restriksjonene har blitt framstilt som smitteverntiltak. Men vi har lenge visst at viruset ikke utgjør noen som helst fare for folkehelsa. Dette framgår av tørre tall og er hevet over diskusjon. De påståtte smittevernsrestriksjonene er kun ment å ta fra oss flere rettigheter og mer av friheten vår. Slik innføres tyranniet gradvis.

I Australia testes altså grensene for hva en befolkning kan akseptere av nye absurde restriksjoner og påbud. Noen ganger blir ikke de folkelige protestene for store, og da blir vedtakene stående. Andre ganger viser det seg at folket reagerer for kraftig, og da blir gjerne vedtakene — hva enn det måtte gjelde — enten rullet tilbake, eller moderert. Gjerne sistnevnte, etter planen «to steg fram og ett tilbake».

Vi må se hva som faktisk SKJER og slutte å høre på politikernes SNIKK-SNAKK. Deretter må vi handle i tråd med egen ærlig erkjennelse av tingenes tilstand. Under de gjeldende omstendigheter er det av kritisk viktighet at vi setter ned foten for den massive uretten som i dag begås av de som påstår de ledende politikerne som hevder de er våre ledere! (De samme ledende politikerne er styrt av andre, overnasjonale krefter). Situasjonen fordrer også at vi tar affære ovenfor samfunnets ordrefølgere, ikke minst de som håndhever ledernes stadig mer menneskefiendtlige vedtak: politiet! Politiet håndhever ofte direkte menneskefiendtlige påbud fra de nevnte politikerne, og politiet tyr også til stadig mer vold (se videoer under). Vi, folket, er de som finansierer politiet, dvs. vi er politiets arbeidsgivere. Politiet skal derfor tjene oss, ikke en maktkabal. Men politiet tjener allikevel primært denne maktkabalen slik ståa er i dag. Under koronakrisen har dette blitt ner ebb tydelig nok.

Australia: Orwelliansk nysnakk fra ledende politikere versus det som
faktisk skjer «på grasrotplan», Hvis du vil, se klippet i full størrelse her.
Australia: Noen ganger får et voldelig politi smake sin egen medisin. Heldigvis…
Se i full størrelse her, hvis ønskelig.

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker tiden vår på. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å donere til oss og bloggen vår via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂

Reklame