are_thmb_fin
Are

Etter å ha diskutert temaet vaksiner med folk inne på sosiale media i går, er jeg virkelig forundret over hvor langt inne det sitter for mange å skjønne tegninga angående massevaksineringen mot Covid-19. Hva må til for at folk skal greie innse at denne injeksjonen er en fiasko? Vaksinen virker ikke i noe henseende, noe som allerede er demonstrert! Under følger en kraft-kommentar fra gårsdagens diskusjon, hvor en dame forsøkte forsvare massevaksineringen ovenfor en meningsmotstander (ikke meg). Bare for å understreke det: Denne damen forsøkte her å forsvare vaksinen. Avgjør selv hvor godt hun lyktes med det… Sitat:

En debattant argumenterer tappert for
vaksinen mot Covid-19

Men dette var en aldri så liten digresjon. Denne artikkelen skal dreie seg om at både voksne, babyer og fostre nå dør som aldri før, og jeg tenker begynne med den høye dødeligheten blant nyfødte som nå finner sted…

Hvorfor dør så mange barn i mors mage?

Hva er årsaken til alle krybbedødsfall som nå finner sted?

John O’Looney er en profilert leder ved et begravelsesbyrå utenfor Northhampton i England. Han har flere ganger tidligere stukket nesa fram i offentlighetens lys for å fortelle fra den sjokkerende hverdagen i sin bransje. Han forteller at det nå begraves mange flere babyer enn noen gang før, og at den sterkt økte pågangen av døde små kropper er noe som har inntruffet ganske brått. Hva kan grunnen til dette være…? Tja, det er vel ikke lov å si det, men jeg gjør det like fullt: Injeksjonen mot Covid-19. Vi vet vaksineingrediensene angriper de reproduktive organene hos både kvinner og menn, noe som gjør at gravide kvinner nå får dødfødte barn i en grad vi ikke tidligere har vært vitne til.

Denne informasjonen er sjokkerende nok i seg selv, men vent, det følger mer: O’Looney forteller videre at den økte mengden baby-dødsfall går helt under offentlighetens radar, noe som forklares i dette videoklippet (5 min):

Kort klipp hvor John O’Looney, direktør for et begravelsesbyrå i England, forteller at det begraves veldig mange babyer nå. Han forteller også at dette er noe folk ikke får med seg.
(Se i full størrelse her).

At krybbedødsfall ville bli konsekvensen for gravide, vaksinerte kvinner var noe Pfizer kjente til på forhånd. Under et hemmeligholdt forsøk testet Pfizer Covid-19 vaksinen sin på 270 kvinner, som ble gravide under forsøkets forløp. Rapporten til 234 av disse kvinnene ble feid under teppet. Hvorfor vites ikke, men av de resterende 36 kvinnene endte 28 opp med døde babyer(!) Siden denne vaksinen fortsatt er på markedet, burde man skjønne hvilket kriminelt og korrupt vanvidd som skjuler seg i bakgrunnen her.

Den amerikanske journalisten Naomi Wolf forteller om Pfizers
tilbakeholdte informasjon. (Se i full størrelse her).

Mange unge, friske voksne dør nå av «uforklarlige grunner»…

Det forekommer altså et stort omfang av krybbedødsfall, men det eksisterer også et stort og «uforklarlig» antall dødsfall blant unge, friske voksne nå. For å unngå å sette søkelyset mot den åpenbare årsaksforklaringen, nemlig massevaksineringen mot Covid-19, har de diktet opp et nytt syndrom de har kalt SADS. Det er en forkortelse for sudden adult death syndrome, eller oversatt til norsk: Plutselig voksent dødssyndrom. Denne sekkebetegnelsen er et forsøk på ren cover-up, og spørsmålet er hvor lenge de vil greie å holde vaksinen unna søkelyset… Diabolsk!!!

Fra en episode av The Highwire: Her drøfter Del Bigtree og Jeffrey
Jaxen fenomenet SADS… (Se i full størrelse her).

Fra før kjenner vi til et begrep beslektet med SADS, nemlig det som kalles SIDS. Det står for sudden infant death syndrome, på norsk: Plutselig spebarns dødssyndrom. Dette begrepet har nådd å eksistere i flere tiår, og er en ullen betegnelse brukt om (påstått) uforklarlige dødsfall blant spebarn. Ved dette har en hel verden blitt forledet til å tro at spebarn rett og slett er for små til at det er mulig å stadfeste noen nøyaktig dødsårsak. Latterlig, men dette har de kommet unna i alle de år. SIDS ble diktet opp av nøyaktig samme grunn som SADS, og er en cover-up for vaksinedødsfall blant de aller yngste barna, noe bl.a. Viera Scheibner og hennes ektemann avdekket på åttitallet. Etter lengre tids undersøkelser på et sykehus fant Scheibner at spebarna som uforklarlig døde akkurat hadde fått vaksine. Med sin cotwatch, en monitor som overvåket pustemønsteret til babyene, kunne Scheibner og ektemannen vise til nøyaktig samme stressmønster hos de vaksinerte babyene som senere døde. Da ble ekteparet kastet på dør av sykehusledelsen… Ingen krenker de hellige vaksinene!

Til slutt en liten påminner til alle dere som nå tenker at «det kan da ikke være SÅ ille fatt med denne koronavaksinen»: Her er Mary Jane Stevens, en australsk akutt-sykepleier, som tar bladet fra munnen og forteller hva hun har opplevd i forbindelse med vaksinen mot Covid-19. Hun tok selv to doser uten å være klar over farene dette innebar… Dette gjorde hun i frykt for at hun ville miste jobben om hun nektet. De alvorlige konsekvensene som fulgte fikk henne til å tro at hennes dager var talte. Men her er hun for å kunne fortelle sin historie — en historie som er blitt ganske vanlig etterhvert. Etter hvert har det dukket opp en rekke helsearbeidere som har stått fram, både på vegne av seg selv og det de har opplevd på sykehuset…

Mary Jane Stevens, en australsk akutt-sykepleier, tar bladet fra munnen
vedrørende vaksinen mot Covid-19.
(Dette er et utdrag av et intervju som du kan finne i sin helhet her).

Relatert stoff:
[1] Mer om Pfizers kjennskap til faren for fostre i mors mage…
[2] SBS er et annet syndrom som står for shaken baby syndrome. På norsk baby-filleristingsyndrom. Dette er enda en måte de kamuflerer vaksinedødsfall blant små barn på. Det er en mørk historie som har ødelagt foreldres liv, og jeg vil kanskje skrive en artikkel om dette temaet i nær framtid…
[3] Se denne svært informative videoen fra da det enda var mulig å fremme vaksinekritikk. (Her finner dere en rekke legendariske innslag med bl.a. nevnte Viera Scheibner).

Vi trenger dere!

Kiri og jeg lager videoer og artikler for å opplyse og berike dere alle. Vi har gjort dette til en stor del av vårt virke i denne ekstreme tiden, og vi gjør det med glede. Vi lar alle få gratis tilgang, både på bloggen, gruppene våre på Facebook og Mewe, pluss våre videokanaler. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, blir vi veldig glade for det. Vi tar i mot frivillig donasjon via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Reklame