are_thmb_fin
Are

I går, tirsdag 26. juli 2022, gikk Folkehelseinstituttet (FHI) ut på sine nettsider med opplysninger om at koronavaksinen har hindret alvorlig koronasykdom blant de vaksinerte. FHI begrunner sin påstand ved å vise til blodanalyser i forbindelse med det famøse juleselskapet som fant sted på Aker Brygge i Oslo den 26. november 2021. Det hevdes at denne sammenkomsten ble opphav til det store smitteutbruddet som fulgte rett etterpå. Ved dette promoterer FHI en genmodifiserende (OBS!) injeksjon med kjente drastiske konsekvenser, bl.a. i form av av alvorlig hjerte-karsykdom. Hva er farligst dersom vi sammenligner Covid-19 med blodproppper og hjerteinfarkt? Hvilke interesser er det FHI ivaretar her, er det de økonomiske interessene til legemiddelindustrien eller den norske folkehelsa?  Svaret på dette burde være åpenbart…

Det skulle vise seg at hele 74 % av de 111 (ja, 111) tilstedeværende festdeltakerne utviklet Covid-19 nevnte fest, på tross av at samtlige hadde tatt to doser av mRNA-vaksinen. (Ja, angivelig hadde samtlige tilstedeværende fått to injeksjoner. Det fantes altså ikke èn eneste «crazy antivakser» blant disse 111 menneskene). Jommen sa jeg «effektiv»…! Man kan sannelig lure på hvorfor ikke FHI stusser mer over denne åpenbare fiaskovaksinen.

I ettertid har man forsøkt å dra lærdom av det som skjedde. Forskere ved FHI og OUS har tatt prøver og gjort immunologiske analyser av blodet til personer som ble smittet under dette utbruddet. B.1.1.529-varianten ble funnet å inneholde 15 nye mutasjoner (forandringer) i overflateproteinet (spike-proteinet), noe FHI mener er forklaringen på at vaksinen ikke virket så godt. Disse mutasjonene skal i tillegg ha gjort selve viruset betydelig mer smittsomt. I følge FHI skal infeksjonen allikevel ha ført til et mildt sykdomsforløp hos de vaksinerte. Underforstått fordi de var vaksinert. Hmmm… Selv lurer jeg på om vaksinen faktisk økte sjansen for å pådra seg sykdommen. Senere data kan nemlig tyde på det.

Her er noen berettigede innvendinger ovenfor FHIs ukritiske promotering av vaksinen:

  • Er det noen som har greid å produsere en troverdig rapport hvor det framgår at koronaviruset har blitt påvist å eksistere? Nei. Et 30-talls helsedepartementer og statlige institusjoner verden over har blitt bedt om å bevise eksistensen av viruset, men ingen har greid å produsere noe bevis. Faktisk har ingen virus noen gang blitt påvist å eksistere. Det betyr at når noen nevner farlige virus og de alvorlige sykdommene de forårsaker, er det bare å be vedkommende om å klappe igjen brødsaksa. Enn så lenge er virus bare den perfekte fienden de har presentert for å lamme den globale befolkningen med frykt. Virus er jo den farlige, usynlige fienden, som ingen kan vite hvor er. For alt du vet kan denne fienden ha gjemt seg på hendene til den neste du hilser på…

    I dette videoklippet bekreftes det fra et laboratorium at koronaviruset ikke kunne bli påvist å eksistere, og at det derfor — mest sannsynlig — ikke finnes:
Et laboratorium hevder at det ikke finnes noe SARS-CoV-2 virus! Her får vi også vite mer om hvilken enorm svindel og korrupsjon som eksisterer i forbindelse med legemiddelindustrien og (påstått) medisinsk forskning… (Se i full størrelse her).

Lege og psykiater Andrew Kaufman oppsummerer på 19 sekunder hva
som er feil med påstanden om at virus har blitt isolert / påvist…

  • FHI promoterer her en vaksine som har fått alvorlige konsekvenser for en hel skog av mennesker på verdensbasis. Her snakker vi om sterke smertetilstander, tap av kontroll over muskulatur og ukontrollerte spasmer, lammelser, hjertesykdom, blodpropper, hjerteinfarkt og dødsfall. Hvis man sammenligner slike alvorlige konsekvenser med sykdommen dette viruset er hevdet å forårsake, blir blir Covid-19 for en smal bris å regne.

Når ekspertisen ved FHI stiller seg last og brast med legemiddel-kartellet og ser en annen vei ovenfor all elendigheten som denne vaksinen har skapt, ja da snakker vi ikke lengre om tendensiøsitet. Da snakker vi ikke om inkompetanse og mangel på kunnskap! Da snakker vi om alvorlig kriminalitet. Hvis det skal være noen likhet for loven, må det rulle mange hoder i helse-Norge etter det vi nå har vært vitne til. Og da snakker jeg ikke bare om at lederne må forlate sine stillinger. Nei, da snakker jeg om 21 år i kasjotten for å ha begått massemord med viten og vilje! Eller henrettelse ved skyting på Akershus Festning! (Velbekomme!)

Den irske PhD-immunologen, tidligere professor, Dolores Cahill, står fast ved sine dystre
prognoser vedrørende «vaksinen» mot Covid-19; den er en helsekatastrofe…

Referanse: FHIs nettsider

Vi trenger dere!

Kiri og jeg lager videoer og artikler for å opplyse og berike dere alle. Vi har gjort dette til en stor del av vårt virke i denne ekstreme tiden, og vi gjør det med glede. Vi lar alle få gratis tilgang, både på bloggen, gruppene våre på Facebook og Mewe, pluss våre videokanaler. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, blir vi veldig glade for det. Vi tar i mot frivillig donasjon via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

si

der

Reklame