I går, mandag 1. august 2022, dro Kiri og jeg ned til Bergens hjerte for å så noen tankefrø hos bergensere og turister. Vi hadde tatt med en plakat med et budskap vi ønsker å få fram, og vi var viss på at mange kunne finne det provoserende. Men hva gjør man vel ikke for å få folk ut av komfortsonen og inn i tenkeboksen?  Uansett, det var kun én kvinne som kom med negative ytringer, resten var tommelen opp og beskjed om å «stå på!»… 

Takk til våre gode venner Liv og Chris som lagde de proffe bokstavene på plakaten (Liv) og snekret en treramme til å feste plakaten på (Chris). Og takk til Chris som lånte oss sitt håndholdte kamera… ❤ 

Kiri, jeg og bikkjene. Pluss en plakat. Stedet var Bergen sentrum, og det skjedde mandag 1. august 2022. Se i fullskjerm-modus her.

Musikk, grafikk, filming og tekst: Are.

Hjelp oss å spre budskapet!

Kiri og jeg arrangerer demonstrasjoner, lager videoer og artikler for å opplyse og berike dere alle. Vi går i bresjen for et nytt og bedre samfunn, og vi har gjort dette til en sentral del av vår gjerning i ekstreme tider. Vi lar alle få gratis tilgang til stoffet vårt, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com. Del gjerne dette i sosiale media. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, trenger vi også frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Reklame