areAkkurat i det den terrormistenkte WHO-lederen har gått mot WHOs egen medisinske ekspertise for å kunne klassifisere apekopper som et såkalt allmennfarlig virus, kommer det sannelig seilende inn et nytt virus på verdensscenen. Selvfølgelig er dette viruset også først oppdaget i Kina. Og, ja, dyr er igjen oppgitt å være den opprinnelige smittekilden… Hva skjer?

«Sleepy» Joe Biden har allerede erklært apekopper for en allmennfarlig sykdom i USA, uten å kunne lene seg på så mye som ett eneste amerikansk dødsfall. Så hvorfor forfølger de ikke apekopp-tråden, og forsøker skape maks hysteri rundt dette viruset alene? Har det medisinske kartellet blitt i tvil om apekopper har potensiale nok i seg til at de greier skape et nytt falskt, medisinsk inferno ala korona? Tenker de bruke «dobbeltløpet hagle» denne gang, og marinere oss i BÅDE apekopper OG dette nye mysterie-viruset? Snakker vi «ja takk, begge deler» nå?

Vi holdes for narr med hensyn til virus-svindler som dukker stadig hyppigere opp…

Det nye viruset har fått navnet Langya henipavirus (LayV), og tilhører virusfamilien Paramyxovirida. Denne virusfamlien er kjent for å kunne forårsake fatal sykdom. Det betyr: LayV er i stand til å forårsake dødelig sykdom. Viruset er et såkalt zoonose, som betyr at det kan smitte fra dyr til menneske. Hvor vidt det kan smitte mellom mennesker er man p.t. usikker på. Man er heller ikke sikker på om dette viruset virkelig er årsaken til de alvorlige sykdomssymptomene man har vært vitne til blant et fåtall kinesere. Men man tror det. «ALT tyder på det».

Hvilke symptomer snakker vi om her da? Jo, Dagbladet skriver at det dreier seg om hoste, tap av apetitt, muskelsmerter, kvalme, hodepine og oppkast, samt en unormalt lav konsentrasjon av blodplater. Pluss unormalt lave verdier av hvite blodceller og svekket funksjon i både lever og nyrer. Puh! Men stopp en halv! Disse symptomene minner jo veeeldig om strålingssyke, gjør de ikke? Mon tro om de akkurat har rullet ut nye og mer energiintensive 5G-frekvenser i det østlige Kina, hvor disse symptomene nå er påvist? Jeg mener, de første tilfellene av Covid-19 oppstod i Wuhan, Kina, som var en pionér-by i den globale utrullingen av 5G.

Er dette et nytt forsøk på å kamuflere strålingssyke ved å hevde at det dreier seg om dødelige virus? Har de kanskje allerede «vaksinene» klar for både apekopper og LayV, bare at de må vente litt med markedsføringen for å gjøre det troverdig? Vil folk løpe til helsestasjoner og apotek for å få satt enda flere nåler fulle av legemiddelkartellets lurium? Hvor mange mennesker har omkommet under tidligere runder med disse såkalte smitteverntiltakene? Og hvor mange småbedrifter og arbeidsstillinger har gått tapt? Hvor mye destruksjon vil de greie skape denne gang? Vil de greie å kollapse Jordas nasjonale økonomier og gjennomføre «The Great Reset» basert på svindel? Nei, skulle jeg mene. Men nå har vi sannelig latt den gale WEF-Klaus og resten av pakket holde på lenge nok med sine planer. På tide å komme til fornuft og sette foten ned for denne gjengen. På tide å fortelle de at det er «game over», og deretter ta vår menneskelighet og frihet tilbake.

Ikke så rart at de måtte introdusere et nytt virus Apekopper virker nemlig ikke til å ha nok «potens»…

Kilde: Dagbladet

Hjelp oss å spre budskapet!

Kiri og jeg arrangerer demonstrasjoner, lager videoer og artikler for å opplyse og berike dere alle. Vi går i bresjen for et nytt og bedre samfunn, og vi har gjort dette til en sentral del av vårt virke i ekstreme tider. Vi lar alle få gratis tilgang til stoffet vårt, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, trenger vi også frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne stoffet vårt i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Reklame