are_thmb_fin
Are

En Joker-butikk i Langesund må legge ned. Grunn: Innehaveren greier ikke betale de høye strømprisene. Absurditeter som dette får altså lov til å finne sted i et land som er selvforsynt med strøm, forstå det den som kan. Men jeg mener allikevel å forstå: Grunnen til at slikt kan skje er dels fordi folk ikke skjønner den makten vi har, og isteden bare godtar alt som kommer fra stat og regjering. Eventuelle «protester» begrenser seg til syting i sosiale media og ovenfor venner. Men syting alene er bare passivitet, og vil aldri føre til bedring av noe som helst. Nå er det på tide og komme seg opp av sofaen og praktisere sosial ulydighet!

Det er ingen hemmelighet at Støre-regjeringen svindler oss med hensyn til strømprisene! Ja, du leste rett: dette er det som nesten ingen greier forestille seg, nemlig at vi utsettes for storstilt svindel fra vår egen regjering. Politikere ala Støre stiller seg velvitende bak bedraget. Han vet veldig godt at strømprisene har sitt høye nivå fordi DET ER MENINGEN at folk skal kjøres på felgen rent økonomisk.

Ifølge NVE er snittprisen for kraftproduksjon i Norge på cirka 12 øre/kWh, og det er blitt godt synlig hvordan kraftselskapene nå høster ekstrem profitt på folkets bekostning. Hvis vi regner en gjennomsnittlig strømpris til norske forbrukere på kr 4,00, så er denne salgsprisen 26 ganger høyere produktkostnadene.

Saken er den at maktpakket i WEF, EU etc., som Støre tar sine instrukser fra, trenger en slik «reset» — noe også WEF-leder Klaus Schwab skriver i sin bok. Det Schwab unnlater å skrive i sin bok, er at folket til slutt skal bli så desperate at de trygler stat og myndigheter om en utvei. Men her blir det ingen utvei, for stat og myndigheter er bare et skalkeskjul for Satan-Klaus og resten av maktkabalen som forsøker å kjøre oss i senk. Løsningen vi vil bli tilbudt er derfor ingen løsning i det hele tatt, men det absolutte tyranni p.t. kjent som den FN-ledede nye verdensordenen.

Vi blir lurt! Big-time! Og vi har i stor grad oss selv å takke, fordi vi godtar å bli rævkjørt! Rævkjørt med strøm- og drivstoffpriser, men også med hensyn til prisnivået på et mer generelt grunnlag. Legg vekk sytinga og GJØR noe for å stoppe denne drittpakka som globalistene serverer oss. Det begynner med å tørre stå opp for det du selv mener… 

where there's a will there's a way

Illustrasjon: Faksimile fra avisa Varden.

Hjelp oss å spre budskapet!

Kiri og jeg arrangerer demonstrasjoner, lager videoer og artikler for å opplyse og berike dere alle. Vi går i bresjen for et nytt og bedre samfunn, og vi har gjort dette til en sentral del av vårt virke i ekstreme tider. Vi lar alle få gratis tilgang til stoffet vårt, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, trenger vi også frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne stoffet vårt i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Reklame