kiri5
Kiri

I denne andre episoden av «Pisspreik med Kiri» har jeg snakka med min venn, samlivsterapeut Espen Røed. Han er en spennende fyr med dype tanker rundt temaet mellommenneskelige forhold. Hvordan skal vi greie skape gode, meningsfulle forhold til de rundt oss, uansett om romantikk er involvert eller ikke?

Samtalen vår er selvfølgelig alt annet enn bare pisspreik, og vel verdt å høre på. Så uten noe mer snikk-snakk, her vår prat fra i går, søndag 21. august…

Jeg snakker med samlivsterapeut Espen Røed

All min kjærlighet,

Hjelp oss å spre budskapet!

Are og jeg arrangerer demonstrasjoner, lager videoer og artikler for å opplyse og berike dere alle. Vi går i bresjen for et nytt og bedre samfunn, og vi har gjort dette til en sentral del av vårt virke i ekstreme tider. Vi lar alle få gratis tilgang til stoffet vårt, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, trenger vi også frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne stoffet vårt i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Reklame