Har du fått med deg at regjeringen ønsker å definere apekopper som en såkalt allmennfarlig sykdom? Hvis dette lykkes, er veien straks kortere til det å stenge ned samfunnet igjen. Akkurat slik vi har opplevd under koronakrisen, med alle de katastrofale økonomiske og sosiale konsekvensene det har spunnet på seg. I USA er apekopper allerede erklært som allmennfarlig sykdom av Biden-administrasjonen, uten at de kunne vise til ett eneste amerikansk apekopp-dødsfall. 

Hva skjer? Hvorfor hevder myndigheter verden over nå at hensynet til folks helsemessige trygghet er viktigere enn hensynet til folks frihet? Når ble friheten henvist til baksetet? Og hvorfor må hensynet til helsa vår — såkalte smitteverntiltak — så og si alltid innebære et frihets-ran? Har folk helt mistet gangsynet? Skal myndigheter få slippe unna med dette?

Patrick Henry hadde skjønt det helt basale, nemlig at vår
frihet er av større viktighet enn selv døden(!) Tar du friheten fra et menneske, legger du beslag på tiden til dette mennesket. Og tiden vår er livet vårt.

Her er en video på 3 minutter med noen tankevekkende poeng:

Apene i Bergen sentrum forsøker å få fram et poeng. Har de høyere intelligens enn
Homo Sapiens når alt kommer til alt?
(Video av Aksjon for Frihet – se i full størrelse her).

Hjelp oss å spre budskapet!

Are og jeg arrangerer demonstrasjoner, lager videoer og artikler for å opplyse og berike dere alle. Vi går i bresjen for et nytt og bedre samfunn, og vi har gjort dette til en sentral del av vårt virke i ekstreme tider. Vi lar alle få gratis tilgang til stoffet vårt, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, trenger vi frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne stoffet vårt i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Reklame