areFor mange er det ikke noe nytt at storindustrien og de industristyrte myndighetene vil ha vekk konkurrenter til de konvensjonelle jordbrukene og jordbruk som baserer seg på genmodifiserte planter. De to sistnevnte typene jordbruk benytter mengder av kjemikalier i form av kunstgjødsel og plantevernmidler, noe den bakenforliggende industrien gjør store penger på. Denne industrien har også demonstrert til fulle at den ikke akter å la noe komme i veien for maks profitt. 

Fra tidligere har det vært kjent hvordan et av tidenes mest skruppelløse firma, Monsanto (nå oppkjøpt av Bayer), utplasserte sine agenter for å kunne sparke beina under økologiske bønder. Dette gjorde Monsanto ved å få agentene til å saumfare de økologiske åkrene, og hvis de fant eksempler på genmodifiserte planter, endte det med at Monsanto saksøkte bonden for ulovlig bruk av genmodifiserte frø. Selvfølgelig er det umulig for økologiske bønder å unngå at ett og annet genmodifisert frø blåser over fra nabogården og deretter slår rot og begynner å spire, men dette ble allikevel utnyttet til fulle av Monsanto. Strategien var å kunne bringe øko-bøndene inn foran domstolene, for deretter å utmatte de økonomisk. Monsantos ekspert-advokater sørget nemlig bevisst for at sakene pågikk over mange runder i rettslokalene. Til slutt hadde ikke bøndene midler nok til å kunne fortsette, og ble slått konkurs.

Basert på det nyhetsankeret Tucker Carlson i Fox News sier i denne sendingen ( 3 minutter lang video under), pågår denne jakten på økologiske gårdsbruk fortsatt i USA. Nå har tospannet industri & myndigheter utvidet reportoiret sitt, hvor også klimasvindelen og urolighetene i Ukraina brukes mot de selvstendige øko-bøndene.

Forbrukere har ofte utelukkende fokus på matens innhold av kalorier istedenfor giftige kjemikalier. Fra et helseperspektiv er dette en tabbe!

En komplett skruppelløs industri jager etter stadig mer profitt, noe som gjør at befolkningen får lite tilgang på næringstett og gift-fri, sunn mat. Personlig tror jeg det stikker dypere enn bare profittbegjær. Det går også ut på å holde folk flest kronisk syk, avhengig av profitable medisiner som ikke helbreder men så vidt holder de oppreist gjennom hverdagen. Kronisk syke mennesker blir lett avhengig av det såkalte velferdssystemet, og er derfor lette å kontrollere.

Tucker Carlson og Jeremy Loffredo fra Rebel News tar opp problemet hvor myndighetene går etter uavhengige, økologiske bønder. (Se i full størrelse her). Kilde: Fox News.

Hjelp oss å spre budskapet!

Kiri og jeg arrangerer demonstrasjoner, lager videoer og artikler for å opplyse og berike dere alle. Vi går i bresjen for et nytt og bedre samfunn, og vi har gjort dette til en sentral del av vårt virke i ekstreme tider. Vi lar alle få gratis tilgang til stoffet vårt, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, trenger vi frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne stoffet vårt i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Reklame