Av Are.

I denne artikkelen vil jeg ta for meg et tema som alle sannhetssøkende mennesker bør vite noe om, og det gjelder det faktum at den europeiske landsdekkende pressen er underlagt kontrollen til amerikanske CIA.

For de av oss som har kikket litt bak forhenget, har utenlands-etterretningen CIA et temmelig suspekt skjær over seg. Det er mange snakkende hoder som har opplevd å bli trakassert og til og med drept av leiemorderne til denne såkalte etterretningstjenesten. Det hevdes at Rockefeller-familien styrte CIAs virksomhet i alle fall fram David Rockefellers død i mars 2017, men trolig har denne familien fortsatt sin myndige hånd rundt virksomheten.

Amerikaneren Gene Chip Tatum, som for øvrig hevder å ha vært privat leiemorder for den tidligere og nå avdøde amerikanske djupstats-presidenten George W. H. Bush, beskriver hvordan han har fløyet millitærfly fullastet med narkotika inn i USA. Denne trafikken foregikk om natten, hvor han styrte flyene ved hjelp av infrarøde briller på hjelmen. Og oppdragsgiveren var, ifølge Tatum, ingen ringere enn CIA.

En annen og kanskje mer ukjent ting er at CIA kontrollerer og bruker pressen til å påvirke folks oppfatninger og holdninger. I en tidligere artikkel skrev Kiri om Tavistock Institute, som er en annen mektig aktør i samme sjanger. Tavistock lager krigsforherligende propaganda som deretter distribueres til nyhetsbyråer ala Reuters, for til slutt å bli solgt inn som «nyheter» til nyhetsredaksjoner rundt om i verden. Det betyr at ferdiglaget stoff fra Reuters utmerket godt kan stamme fra Tavistock Institute, for så å havne på desken hos Dagsrevy-redaksjonen… OBS!

I en betroelse (se video under) kan man høre den nå avdøde tyske journalisten og forfatteren Udo Ulfkotte fortelle om sine opplevelser fra eget yrkesliv. Han forteller at den amerikanske etterretningstjenesten CIA kontrollerer journalistene i tysk presse, ikke minst hva angår tema som omhandler Vestens syn på Russland.

Ulfkotte legger seg flat og innrømmer at han har handlet dypt umoralsk i sitt journalistiske virke. Han beskriver hvordan journalister blir bestukket og utsatt for press, for å skrive det de skjulte oppdragsgiverne ber de om.
– Jeg ble oppdratt til å lyve og bedra publikum, sier han.

Han beskriver hvordan journalister mottar støtte fra CIA for å tegne et pro-amerikansk, anti-russisk situasjonsbilde i media. Ifølge Ulfkotte ble han også instruert i å spille opp under en vestlig krig mot Russland, en krig som både journalister og politikere gjør seg medskyldige i.

Ulfkotte forteller at den journalisme-på-bestilling som han tidligere bedrev, hadde veldig lite med både demokrati og pressefrihet å gjøre. Når CIA vil ha en journalist opp i sitt erme, forteller han, så kommer det aldri en direkte forespørsel om det på bordet. Nei, det fungerer heller slik at journalister blir invitert over til statene med alle utgifter dekket. På denne måten blir journalistene «smurt» både foran og bak, gjort til gode «venner» med CIA. Etter å ha skapt en takknemmelighetsgjeld hos journalistene, kommer CIA med ydmyke forespørsler om «vennetjenester» i retur. Ulfkotte beskriver denne prosessen som en form for hjernevask.

Han forteller også at disse journalistene innad i CIA blir betegnet som «uoffisielt dekke». Det betyr at de skriver artikler som er pro-vestlige og pro-amerikanske, akkurat slik CIA har forespurt, på samme tid som er det vanskelig for utenforstående å påvise noen direkte forbindelse til CIA. Journalistene er dels smurt og således bestukket for å løpe CIAs skitne tjeneste, men de blir etterhvert også forespeilet de leie konsekvensene av å forsøke bryte ut og trå utenfor oppmerket sti.

Ulfkotte sier en slik forbindelse til CIA er typisk, ikke bare for tyske journalister, men også for journalister fra Storbritannia og Israel spesielt, og i en viss utstrekning også fra Frankrike. Av andre CIA-kontrollerte land ramser han opp Australia, New Zealand, Taiwan og arabiske land som Jordan, Aman… Selv journalister som blir ansett for å være respektable, er i realiteten bare dansedukker for CIA, sier han.

En liten digresjon på tampen av det hele: Her er det selvfølgelig også verdt å minne om kapitalistiske krefters innflytelse på journalistikken. For, ja, mediehusene og informasjonsstrømmen er i forstemmende grad oppkjøpt, styrt og strypet. Kreftene som p.t. styrer showet på Jorda har alltid vært bevisst på at informasjonsflyten måtte bli styrt dersom de skulle greie beholde makthegemoniet. Et makthegemoni tuftet på løgn.

Det hører med til historien at Ulfkotte gjennomgikk en serie med hjerteinfarkt, og nå er død. Disse infarktene ble trolig påført via strålevåpen. Hmmm, det minner meg på da Jens og Thorbjørn (Jagland) knivet om statsministerposten året 2000. Jagland fikk nemlig plutselige hjerteproblemer den gang, noe som gjorde at han måtte trekke sitt kandidatur. Vel, Jagland lever og ånder fortsatt. Og han har trolig holdt seg til oppmerket sti i ettertid, bl.a. ved å gi fredsprisen til massemorderen Barack Obama. Betrakt dette som enda en digresjon…

Hør Ulfkotte snakke her:

Artikkelens hovedillustrasjon: Skjermdump fra RT-video.
Ulfkotte med mikrofon: blu-news.org / CC BY-SA

Denne artikkelen har kostet mye arbeid, så hvis du finner verdi i innsatsen og vil støtte meg og Kiri med en slant, blir vi kjempeglade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER.

Hjertelig takk!hjerte_fin

Reklame