Av Are.

Her er noen kjappe, personlige refleksjoner angående det amerikanske presidentvalget, hvor de tilårskomne kamphanene Donald John Trump og Joseph Robinette «Joe» Biden jr. kniver om å bli USAs neste og eldste president noensinne.

La to ting være klart fra starten av:

1) Jeg har INGEN tro på det som i dagligtale kalles «politikk». Det hele er bare et rigget og kontrollert system, hvor folk narres til å tro at de har medbestemmelse. «Det gjelder bare å levere rett seddel i stemmeurnen», ikke sant? Tenk, de aller fleste greier ikke engang å tenke seg muligheten for valgfusk. Men fusk foregår altså over en lav sko og har gjort det lenge!

2) Jeg er verken 100% for eller imot Trump. Basert på andres ståsted her, synes det ikke å være noen mellomting: enten er man all-in eller all-out angående Trump. For min egen del vil jeg si Trump er Trump, og han har gjort både bra og dårlige ting. Han har bl.a. gjort at USA har opplevd økonomisk vekst, og det er jo bra. Men hvorfor i all verden støtter han terror-staten Israel såpass uforbeholdent? Og hvorfor har de amerikanske krigene som eksisterte da han overtok presidentstolen blitt eskalert? Her vil jeg også få nevne at jeg er forbløffet over alle som mener å positivt vite temmelig vidløftige og vanskelig verifiserbare ting om Trump og hans meritter, så som at han har befridd tusenvis av barn fra underjordiske fasiliteter. Hvordan vet de det? Når dette er nevnt, kjenner jeg meg faktisk positiv ovenfor D. Trump — han virker å være en mann av folket, for folket. Hvis noe annet viser seg å være tilfelle, må jeg gi ham kudos for et særs bra bedrag. (MEN jeg anser altså et slikt bedrag for å være fullt mulig!) Selv om det er vanskelig å vite, vil jeg i det følgende gå ut fra at Donald Trump er en positiv skikkelse midt oppi denne suppa, mens Biden åpenbart er den amerikanske djupstatens kandidat. Sagt med andre ord: Trump er de hvite hattenes kandidat, og at Biden er NWO-kandidaten (kandidaten til kreftene bak den drakoniske nye, FN-ledede verdensordenen).

Hva skjer over dammen i forhold til valget da? Jo, ikke uventet melder de styrte og venstrevridde media at Biden ligger an til seier. I alle fall utfra det jeg kan forstå. Nå skal det sies at jeg ikke har gjort allverdens innsats for å ta rede på f.eks. dette med valgmenn, men jeg har skjønt såpass at den som først når 270 valgmenn har vunnet valget. Jeg har også skjønt det dithen at Biden p.t. leder over Trump, og har nådd ganske nær det kritiske antall, 270:

06.11.2020, klokka 00:58: Biden ligger an til å nå 270 valgmenn

At det foreligger juks i forbindelse med djupstatskandidaten Biden, se det anser jeg for å være innlysende. Massivt valgjuks også. Tidligere i dag, torsdag, verserte det opplysninger om stemmesedler med «Biden» påført, uten at sedlene hadde det påkrevde vannmerket. Altså falske valgsedler med Bidens navn på. Dette skulle altså antyde juks fra kreftene bak Biden. Andre hevdet at de falske valgsedlene var plantet av de som står bak Trump, og at dette var et forsøk fra Trump-leiren på å svekke troverdigheten til Biden. Når det kommer til valgjuks og hvem som er skyldig, er trolig den folkelige tilliten mest på Trumps side. Som noen kanskje har fått med seg, ble selveste Hillary Clinton avslørt å være opphavet til beskyldningene om Trumps uredelige involvering med Russland under valget i 2016.

Her er imidlertid uttalelsene til en Michigan-varsler som indikerer valgjuks fra demokrat-siden (backup-lenke her, dersom videoen under skulle bli borte):

Og her er uttalelsene fra en varsler i Pennsylvania:

Kan disse varslerne fra den amerikanske postomdelingen være bare enda et bedrag? Ja! Man må utvise kildekritikk. Så ta opplysningene fra disse to videoene for hva de er, og forsøk å sette de inn i en større kontekst.

Det verserte også en video med div. trailere som hadde tømt lasten sin ute på landet. Lasten var hevdet å inneholde Trump-stemmesedler fra demokratiske delstater. Er dette sant? Vet ikke… Holder imidlertid ingenting for å være umulig i denne sammenhengen. Det eneste jeg er sikker på, er at valg som dette er mye mer befengt med juks enn det folk flest greier forestille seg. Jeg aner ikke hvor mange presidenter djupstaten tidligere har fått innsatt basert på rein svindel.

Så hva skjer og hva er i gjære i tiden framover? Hvis Trump skulle vise seg å tape, vil han i så fall dra valgfusket inn for amerikansk høyesterett — slik han har bedyret? Vil det i så fall lykkes Trump å avsløre massivt valgjuks, slik at Biden og NWO-pakket som står bak ham blir stående med buksa dratt ned på knærne? Og vil Biden og kreftene bak ham da bli fengslet? Hvis dette blir utfallet, snakker vi om den ultimate seier for de hvite hattene. NWO-kreftene blir da eksponert og satt ut av spill — kanskje for godt. Jeg snakker her om en regelrett folkeoppvåkning, hvor Jordas befolkning begynner å skjønne problemets sanne natur. Årsaken til vår sivilisasjons vanføre peker på et spirituelt problem, og dette kan ikke løses på et politisk plan. Det løses på et spirituelt plan, hvor en folkelig forståelse for situasjonen og individets plass midt oppi det hele står sentralt.

Til slutt: Et annet mulig scenario er at Biden vinner, men at Trump og de sterke militære kreftene bak ham står imot jukset og nekter å avstå presidentstolen den 20. januar til neste år. Et militærkupp. Eller så vinner Biden og blir innsatt som ny president den 20. januar. Spørsmålet blir i så fall om Biden vil forsøke å fengsle Trump for «udemokratisk framferd», siden Trump tok til orde for at stemmeopptellingen burde opphøre og seieren bli erklært hans.

Den som lever får se… Et sirkus er det i alle fall!

————————–
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom du setter pris på innsatsen vår, vurder da å sende oss en slant via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER. ELLER du kan handle i nettbutikken vår – gode og tankevekkende julegaver kan fås kjøpt HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Reklame