Helsepolitikk Kriminalitet Medisin og legemiddelindustri

Digitale vaksinepass i Norge: FNs tyranniske nye verdensorden banker stadig hardere på døra

Den tyranniske verdensorden blir rullet ut i små biter av gangen. Denne gang gjelder det digitale vaksinepass, som det norske Datatilsynet stiller seg positiv til. Meningen er at reisende her til lands skal pålegges å dokumentere at de er vaksinerte. Dette skal altså gjøres ved at hver reisende framviser et personlig digitalt vaksinepass. Slik skal vi angivelig få bukt med «koronavirusets herjinger». Det er bare det at dette viruset overhode ikke herjer med oss, så hva er det egentlig som stikker under her...?

Av Are.

are_thmb_fin
Are

Som jeg tidligere har skrevet om, blir FNs nye og (hysj, hysj) tyranniske verdensorden rullet ut i små biter av gangen. Denne gang gjelder det digitale vaksinepass som også det norske Datatilsynet stiller seg positiv til. Det er meningen å pålegge reisende her til lands å dokumentere at de er vaksinerte. Dette skal altså gjøres ved at hver reisende framviser et personlig vaksinepass. Slik skal vi angivelig få bukt med «koronavirusets herjinger». Det er bare det at dette viruset overhode ikke herjer med oss. Koronaviruset utgjør slett ingen fare for folkehelsen, og denne krisen eksisterer derfor bare «på papiret». Hvor tydelig må det bli før vi skjønner at vi blir lurt trill rundt?

De gjeldende makters agenda kommer bare mer og mer for dagen. Digitale reisepass som skal vise at personen er vaksinert er nå på full fart inn i hverdagen til oss nordmenn. Hva er så galt med det, spør du kanskje? Vel, koronaviruset er beviselig ikke noe vi trenger å ta på vei for. Langt flere nordmenn døde i fjor av ordinær sesonginfluensa enn de som har omkommet av (strengt tatt med) koronaviruset i år. Legg til dette at vi her snakker om et virus som de enda ikke formelt har påvist eksistensen av(!) Det har blitt mer enn åpenbart at koronakrisen er en svindel vi utsettes for. (For de som vil vite litt mer om denne svindelen, les artikkelen min fra i går).

Og nå skal de altså begynne å kreve et digitalt vaksinepass som bevis for at personen er vaksinert. Det framholdes som viktig å kunne vite om reisende er smittefarlige eller ikke, og antakelsen er nok at vaksinerte ikke sprer smitte. Men ingen vet enda om noen av disse koronavaksinene vil være i stand til å forhindre smittespredning. Trolig ikke! Dette er bare én av mange absurditeter som forteller oss at vi blir utsatt for svindel.

Hvis du ønsker å fly i fremtiden, vil det muligens bli et krav med digitalt vaksinepass…

Direktør Bjørn Erik Thon i det norske Datatilsynet formaner om at kun helt nødvendig informasjon skal bli tillatt registrert i passet. Han legger også til at lokasjonsdata bør unngås samt at bruken må være frivillig. Utover dette stiller Datatilsynet seg positiv til idéen om digitale reisepass.

Som noen kanskje har fått med seg, har det største australske flyselskapet allerede bebudet at vaksinepass vil bli påkrevet så snart passene har blitt tilgjengelig. IATA, selskapet som utvikler det digitale reisepasset, forsikrer oss om at sensitive, personlige data ikke vil komme på avveie. Hvem tør stole på det? Hvorfor skulle vi ikke bli forsøkt ført bak lyset også i denne sammenheng?

Jeg skriver denne korte artikkelen bare som en «heads up», dvs. som nok en påminnelse om at de forsøker innføre tyranni i fullt dagslys. Hvorfor skal de tvinge oss til å bruke vaksinepass? Er det «på grunn av pandemien?» I SÅ FALL HVILKEN PANDEMI??! Her er det bare å lese enkle tall for å kunne skjønne tegninga: Vi — menneskeheten — blir plyndret både økonomisk og sosialt, og metodikken de bruker er en falsk pandemi med appell til alles medfølelse og sympati.

Jeg konstaterer at vi fortsatt synes å bli stående med lua i hånda ovenfor våre overgripere. Hvor lenge tenker vi å godta den stadig pågående utrullingen av FN-tyranniet? Jeg mener å kjenne det på energiene at menneskeheten nå begynner å få nok av smerten som herskerpakket påfører oss. Skal vi like så godt ha det som et nyttårsforsett å si stopp for deres agenda? Si, innen utgangen av april 2021?

Referanse: Les også denne artikkelen på NRK.

Illustration: Are, based upon modified pic «Devil mug» by  Rob Swystun @ Flickr.com. Licence: CC BY 2.0


————————–
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom du setter pris på innsatsen vår, vurder da å sende oss en slant via vipps til 98 23 03 77 eller via nettbank / Paypal ved å klikke HER. ELLER du kan handle i nettbutikken vår – gode og tankevekkende jule- og bursdagsgaver kan fås kjøpt HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

4 kommentarer på “Digitale vaksinepass i Norge: FNs tyranniske nye verdensorden banker stadig hardere på døra

 1. anders pedersen

  Godt Nyttår Are og Kiri!

  Reisepass! Ja vi hadde en ide om at det ville komme og nå har det skjedd. Setter håpet til ICC som nå har gitt dommen som nödvendigvis vil tvinge Regjeringen til å gå av siden Erna er idömt 10 års fengsel for å tukle med 5G. Dog vet jeg fra en ‘insider’ at Erna har sittet arrestert på Gitmo siden mi-juni og at hennes klon er her. Dersom ikke noe dramatisk skjer over nyåret vil massedrapene fortsette hvor de sikkert benytter anledningen til å bruke 60GHz. Siden deres funker ikke og svarer her.

  anders

  ________________________________

  Likt av 1 person

 2. Detta var jo flyselskapene som flyr i Norge ute med allerede for vertfal to måneder siden og sa at så fort vaksineringen har begynt for fult så kom de til og forlange dokument på at du har tatt vaksinen for at du skal få lov og ta fly noen stand og det jelder bådde innen lands og utenlands så dette er gamel nytt men at sverge og Danmark kommer til og forlange dokumentasjon på at du er vaksinert før du får komme inn i lande når du komer i fra ikke EU medlems land og EØS jelder ikke som medlemsland hørte på et par svenske sjonalister som intervjuet en lit eldre kar i sverge og en dansk damme i sluten av førtiåra husker ikke navna på de som ble interjuet men de snaket om at det kom til og bli sånd hvis ikke smiten går drastisk ned så da kommer vi ikke inn i våres naboland heller 😂 ikke det at det gjør meg noe for den dere vaksinnen får de ikke i meg uanset det er i vertfald sikert og ikke trives jeg så godt i lufta heller trives best på landgjorda og så lenge det finnes biler og oppdrive så har ikke jeg noe problem 😂😂

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: