Av Are.

are_thmb_fin
Are

Som jeg tidligere har skrevet om, blir FNs nye og (hysj, hysj) tyranniske verdensorden rullet ut i små biter av gangen. Denne gang gjelder det digitale vaksinepass som også det norske Datatilsynet stiller seg positiv til. Det er meningen å pålegge reisende her til lands å dokumentere at de er vaksinerte. Dette skal altså gjøres ved at hver reisende framviser et personlig vaksinepass. Slik skal vi angivelig få bukt med «koronavirusets herjinger». Det er bare det at dette viruset overhode ikke herjer med oss. Koronaviruset utgjør slett ingen fare for folkehelsen, og denne krisen eksisterer derfor bare «på papiret». Hvor tydelig må det bli før vi skjønner at vi blir lurt trill rundt?

De gjeldende makters agenda kommer bare mer og mer for dagen. Digitale reisepass som skal vise at personen er vaksinert er nå på full fart inn i hverdagen til oss nordmenn. Hva er så galt med det, spør du kanskje? Vel, koronaviruset er beviselig ikke noe vi trenger å ta på vei for. Langt flere nordmenn døde i fjor av ordinær sesonginfluensa enn de som har omkommet av (strengt tatt med) koronaviruset i år. Legg til dette at vi her snakker om et virus som de enda ikke formelt har påvist eksistensen av(!) Det har blitt mer enn åpenbart at koronakrisen er en svindel vi utsettes for. (For de som vil vite litt mer om denne svindelen, les artikkelen min fra i går).

Og nå skal de altså begynne å kreve et digitalt vaksinepass som bevis for at personen er vaksinert. Det framholdes som viktig å kunne vite om reisende er smittefarlige eller ikke, og antakelsen er nok at vaksinerte ikke sprer smitte. Men ingen vet enda om noen av disse koronavaksinene vil være i stand til å forhindre smittespredning. Trolig ikke! Dette er bare én av mange absurditeter som forteller oss at vi blir utsatt for svindel.

Hvis du ønsker å fly i fremtiden, vil det muligens bli et krav med digitalt vaksinepass…

Direktør Bjørn Erik Thon i det norske Datatilsynet formaner om at kun helt nødvendig informasjon skal bli tillatt registrert i passet. Han legger også til at lokasjonsdata bør unngås samt at bruken må være frivillig. Utover dette stiller Datatilsynet seg positiv til idéen om digitale reisepass.

Som noen kanskje har fått med seg, har det største australske flyselskapet allerede bebudet at vaksinepass vil bli påkrevet så snart passene har blitt tilgjengelig. IATA, selskapet som utvikler det digitale reisepasset, forsikrer oss om at sensitive, personlige data ikke vil komme på avveie. Hvem tør stole på det? Hvorfor skulle vi ikke bli forsøkt ført bak lyset også i denne sammenheng?

Jeg skriver denne korte artikkelen bare som en «heads up», dvs. som nok en påminnelse om at de forsøker innføre tyranni i fullt dagslys. Hvorfor skal de tvinge oss til å bruke vaksinepass? Er det «på grunn av pandemien?» I SÅ FALL HVILKEN PANDEMI??! Her er det bare å lese enkle tall for å kunne skjønne tegninga: Vi — menneskeheten — blir plyndret både økonomisk og sosialt, og metodikken de bruker er en falsk pandemi med appell til alles medfølelse og sympati.

Jeg konstaterer at vi fortsatt synes å bli stående med lua i hånda ovenfor våre overgripere. Hvor lenge tenker vi å godta den stadig pågående utrullingen av FN-tyranniet? Jeg mener å kjenne det på energiene at menneskeheten nå begynner å få nok av smerten som herskerpakket påfører oss. Skal vi like så godt ha det som et nyttårsforsett å si stopp for deres agenda? Si, innen utgangen av april 2021?

Referanse: Les også denne artikkelen på NRK.

Illustration: Are, based upon modified pic «Devil mug» by  Rob Swystun @ Flickr.com. Licence: CC BY 2.0


————————–
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom du setter pris på innsatsen vår, vurder da å sende oss en slant via vipps til 98 23 03 77 eller via nettbank / Paypal ved å klikke HER. ELLER du kan handle i nettbutikken vår – gode og tankevekkende jule- og bursdagsgaver kan fås kjøpt HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Reklame