areJadda, kjeltringene i FHI og HOD (Helse og omsorgsdep.) fornekter seg ikke. Nå som lufta har gått ut av koronaballongen, har oppdragsgiverne i det medisinske kartellet måttet tenke nytt. Skjønt, så mye nytt har de strengt tatt ikke kommet fram til. Svindelen er spunnet over samme lest som før, bare at navnene på virus og tilhørende sykdom er byttet ut. Selv har jeg lenge gått og lurt på hva de ville bedra oss med denne høsten; ville det bli den sedvanlige virussvindelen, og i så fall ville de by på ekstrarunder med koronaviruset, eller ville de kanskje velge apekopper? Eller kanskje marburg-viruset? Eller ville de kanskje ty til noe helt annet denne gang, så som f.eks. klimasvindelen? Vel, nå har de tydeligvis bestemt seg: Det blir i all hovedsak en ny virussvindel…

Hvilket virus har de valgt? La oss like så godt ta hull på spenningen med det samme — du har sikkert gjetta det uansett, basert på illustrasjonen øverst i denne artikkelen: Denne gang falt valget på apekopper. Jepp, dette til tross for at apekopper ikke fikk befolkningen til å kveppe særlig da de lanserte sykdommen for noen uker siden. Men nå har de spicet det hele opp, blant annet ved å betegne apekopper som en sykdom som spres spesielt godt i miljøet til homofile menn. Med dette håper de sikkert å så litt velplassert frykt og avsky ovenfor homofile, ikke bare apekopper-viruset. Kanskje denne vri’en kan få fortgang i kaoset de ønsker å skape?

Her er det verdt å merke seg at både Verdens Helseorganisasjon (WHO), FHI og HOD ønsker å klassifisere apekopper som en såkalt allmennfarlig sykdom. (Merk også at WHO-leder Ghebreyesus her har gått i mot fagekspertisen innad i WHO.. Han ønsker tydeligvis å «ta en Erna Solberg» ved å overse de medisinske ekspertene og isteden gjøre en såkalt politisk beslutning). Hvorfor denne iveren ovenfor det å definere apekopper som en allmennfarlig sykdom? Jo, fordi denne definisjonen er en forutsetning for å kunne låse ned landet igjen med kvelende «smitteverntiltak». Lockdown banker på døra igjen… Vil vi nordmenn finne oss i det? Trolig. Vi har nok ikke lidd tilstrekkelig enda til at vi setter foten ned for trakasseringen.

Video: «Sjefstrakassør» og kjeltring Espen R. Nakstad lirer av seg virusløgner som så ofte før. Rett etter at Pride-måneden juni var over, og den fiktive kampen for homo-aksept hadde nådd å forstumme litt, havner de homofile nå plutselig i et dårlig lys: De hevdes nemlig å være — giiiisp — de aller verste smittesprederne! Pride ble skapt for å gjøre kløften mellom homofile og resten større(!), men med apekopper vil kanskje kløften bli enda bredere? På den ene siden har vi de homofile sammen med alle godhetsposører som pretenderer å kjempe deres imaginære kamp for aksept, og på den andre siden den delen av befolkningen som rettmessig ikke støtter Pride-agendaen
(Videosnutt fra Dagbladet TV)

I en artikkel i Dagbladet av i dag, fredag 5. august 2022, står følgende på trykk: «HOD opplyser at en klassifisering vil bidra til å sikre god smittesporing ved at leger har plikt til smittesporing, og at terskelen for å oppsøke lege senkes ved å gi gratis undersøkelse og behandling.» Så vet vi det: De planlegger en ny runde med smittesporing også… Videre står det å lese at smittesporingen vil kunne brukes til å «nedlegge arbeidsforbud og dermed sykemelde høyrisikokontakter for å hindre videre smitte til sårbare grupper». Akkurat… Har de allerede klar en smittesporings-app, mon tro? Hvis de lykkes med en app, så vil det kunne utgjøre en milepæl i tilvenningen til full sosial teknologisk overvåkning og utrullingen av den.

Merk at vi her er vitne til det samme altoppslukende fokuset på smitte, mens sykdommers alvorlighetsgrad liksom ikke er viktig lengre. Dette er, om jeg må få tillegge, i strid med det helsefaglige kunnskapsgrunnlaget. Selvfølgelig må hensynet til en sykdoms alvorlighetsgrad stå sentralt i fokus når man skal velge smitteverntiltak, men det gjøres ikke nå lengre. Denne absurditeten blir selvfølgelig mer forståelig når man skjønner at målet til det medisinske kartellet og deres fotsoldater i nasjonale myndigheter er å skape full krise og kaos. Frykt. Siden omtrent ingen omkommer av apekopper, blir det tvingende nødvendig å fokusere maksimalt på smittespredningen, og se helt eller delvis bort fra alvorligheten til denne sykdommen. Husk at ordet ‘smitte’ og ordet ‘dødsfall’ lyder akkurat like skummelt inni hodene til folk flest. De greier ikke skille mellom noe så elementært som disse to begrepene.

En av det medisinske kartellets viktigste kjepphester fra tidligere smittevernrunder har vært isolasjon. I den forbindelse har kartell-lakei og assisterende helsedirektør, Espen Rostrup Nakstad, kommet med følgende beskjed: «En av hovedutfordringene er at isolasjonsbehovet er omfattende ved apekopper. Opp mot 3-4 uker i isolasjon kan være nødvendig for å unngå videre smitte til andre». Tre til fire uker i isolasjon / karantene er ikke akkurat småtteri. De har trolig også designet en test for påvisning av apekopper som vil gi hauger av falske positive resultater. Akkurat slik situasjonen var i forbindelse med Covid-19 og den tilhørende PCR-testen.

Det ligger an til å bli lite jobbing for Kari og Ola denne høsten, vel og merke dersom det lykkes med enda en runde lockdown. Og hva med alle tilreisende turister, vil det bli lagt lokk på turismen enda en gang? Mon tro hvor mange arbeidsstillinger og mellomstore foretak som vil måtte nedlegges denne gang? Og hva vil skje med den nasjonale økonomien når hauger av nordmenn etter hvert blir stående uten jobb?

Og så var det dette helt grunnleggende aspektet ved virussvindelen da… Helsedirektoratet opplyser at apekopper-viruset hovedsakelig smitter ved fysisk kontakt, dvs. via hud, slimhinner eller luftveier, og at man derfor bør unngå bruk av felles håndklær og liknende. Men eksistensen av virus gjenstår fortsatt å bli bevist(!) Pasteurs mikrobeteori holder ikke vann, så når noen snakker om virus som kan smitte mellom mennesker, snakker de om ren fiksjon. Det er bare å be slike mennesker om å ta seg en bolle, for virus er ikke bevist å eksistere. Og grunnen er at virus ikke finnes! Covid-19 er trolig strålingssyke (fra 5G) og apekopper er sannsynligvis ikke noe annet enn bivirkninger fra den katastrofale vaksinen mot Covid-19. Denne vaksinen slår knock-out på de vaksinertes immunforsvar, slik at de får hodepine, muskelsmerter og pussfylte blemmer på huden. (Hvorfor skulle det oppstå et globalt utbrudd av denne sykdommen etter å ha vært kjent i over seksti år?)

Apekopper… eller bare resultatet av et ødelagt immunforsvar som følge av Covid-vaksinen?

Du lurer kanskje på om det er en vaksine med i spillet også denne gang? Det pleier jo å lure en lukrativ vaksine ute i kulissene i forbindelse med de årlige virussvindlene, ikke sant? Joda, det er også tilfellet denne gang. Norge er forespeilet å få 1400 doser av en vaksine mot apekopper i løpet av august. Denne leveransen vil trolig bli forbeholdt risikogruppen av eldre mennesker. Mengder av de eldre vil trolig ta åtet på nytt og la seg injisere med enda en helseskadelig vaksine. Folk flest evner dessverre ikke å lære, selv ikke etter hauger av samme type svindel opp gjennom årenes løp. Jeg tenker her på åpenbare virussvindler som sars og mers, svineinfluensaen, ebola, zika (en virusskremsel som var spesielt komisk), fugleinfluensa, marburg, Covid-19 og sikkert noen andre jeg ikke husker i farta. Hver gang har det vært snakk om at vi ville komme til å dø alle sammen, men det eneste som viste seg å dø var virusskremslene selv. Plutselig ble det dønn stille i avisene, og borte var alle førstesidene med virus-skrekkporno. «Ingenting å se her lengre…».

Det er i grunn fascinerende hvordan maktkabalen bruker det offentlige helsevernet som en brekkstang i sine bestrebelser på å kunne frarøve befolkningen dens frihet og naturgitte rettigheter. Kartellets metode er først å skape medisinsk alarmisme, for deretter å kunne iverksette frihetsberøvende tiltak forkledd som smittevern. En stadig strøm av denne typen frihetsran er planlagt, helt til tyranniet har blitt komplett. Den inkrementelle metode er benyttet, for at ikke de stadige byksene i utrullingen av tyranniet skal bli for godt synlig. Men de vil ikke lykkes med å kneble oss. Folk vil våkne i tide, skjønt «makta» har nådd å komme skuffende langt med sine mange bedrag…

Hjelp oss å spre budskapet!

Kiri og jeg arrangerer demonstrasjoner, lager videoer og artikler for å opplyse og berike dere alle. Vi går i bresjen for et nytt og bedre samfunn, og vi har gjort dette til en sentral del av vårt virke i ekstreme tider. Vi lar alle få gratis tilgang til stoffet vårt, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com. Del gjerne fra oss i sosiale media. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, trenger vi også frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Reklame